Mem Reduct Gezginler

Mem Reduct

Bellek kullanımınızı daha verimli hale getirmek istiyorsanız veya mevcut bellek kapasiteniz sınırlı olduğunda büyük miktarda veri işlemekteyseniz, sisteminizin bellek kullanımını nasıl anladığınızı gösteren bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bu uygulama, bellek tüketimini azaltmak için nerede kesinti yapabileceğinizi kolayca ve basit bir şekilde bildirecektir. Bu yazılım, kullanımı kolay ve basit bir arayüze sahiptir, bu nedenle kullanımınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Bu uygulamayı yüklediğinizde ve ayarladığınızda, program toplam kullanılabilir belleği, kullandığınızı ve ne kadarının kullanılabilir olduğunu gösterecektir. Ayrıca, kendiniz tanımlayabileceğiniz kurallarla bellek tüketimini azaltmanıza izin verecektir.

Bu uygulama aynı zamanda sisteminizi her açtığınızda güncellemeleri kontrol etmek için otomatik olarak ayarlamanıza, bellek kullanımı işaretleri için renkleri etkinleştirmenize ve daha pek çok şey yapmanıza izin verir. Ayrıca, uygulama birden fazla dil destekler.

Mem Reduct, PC veya dizüstü bilgisayar için Windows 32 bit ve 64 bit işletim sistemiyle lisanslı olarak freeware olarak sunulur. Bellek tweak kategorisindedir ve tüm yazılım kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak indirilebilir.

Windows için Mem Reduct Gezginler farkıyla son sürüm, Türkçe ve ücretsiz indirin!

Mem Reduct İndirmek İçin Tıklayınız

Mem Reduct nedir ne işe yarar?

Çok kısa özetleyecek olursak; Mem Reduct hem RAM’i kullanan programların listesini gösterir, hem RAM anlık durumunu gösterir, hem de RAM’i manuel yada otomatik mod ile temizler.

Tek tıkla RAM boşaltma seçeneği sunar.

Mem Reduct bilgisayara nasıl indirilir?

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak doğrudan doğruya PC’ye son sürümünü indirebilirsiniz.

İşletim Sistemleri:
  • Windows
Lisans: Shareware
Yüklenme tarihi: 25.01.2022
Yayınevi: Henry ++

Mem Reduct İndirmek İçin Tıklayınız

Bu yazıda “Mem Reduct Gezginler” konusu hakkında bilgiler ve indirme linki paylaştık. Link bozulursa yorum yazarak bildirin lütfen.


Yayımlandı

kategorisi