Need For Speed Underground 2 Türkçe Yama (2023) İndir

Need for Speed Underground 2 logoBu yamayı sonunda başarıyla tamamladım ve size %100 Türkçe olarak aşağıdaki indirme linklerinden ulaşmanızı sağlıyorum.

Bu yama, Türkçe altyazılar ile birlikte sunulmaktadır. 16 aylık emeğe destek olmak için tek yapmanız gereken hataları bana bildirmektir. Yamayı tamamlamış olabilirim ancak gözümden kaçabilecek yerler olabilir.

Eğer bana resimli bir şekilde gönderirseniz, o yer için gerekli güncellemeleri yaparım. Bu yama, başka hiçbir sitede bulamayacağınız ve başka sitelerin paylaştığı kadar kötü olmayan bir yamadır.

Açıkçası, başka sitelerin yamalarına baktığımızda, %100 Türkçe olduklarını iddia ediyorlar ancak indirdiğinizde sadece menüler gibi küçük yazılar Türkçe olarak çevrilmiş. Bu durumdan

Bu durumdan yola çıkarak, bu yamayı tasarlamaya karar verdim ve bu yamada sadece menüler gibi küçük yazılar değil oyunun tamamı Türkçe olarak çevrilmiştir. Artık oyunu daha keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz. Elimden geldiğince çevirisini yapmaya çalıştım, artık sizin de oyunu oynamak düşüyor. Hepinize iyi oyunlar.

Need For Speed Underground 2 Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

YAMA SÜRÜMÜ: V2.0 (2023 Son Sürüm)
SON GÜNCELLEMEDEKİ YENİLİKLER:
  • TÜRKÇE ALTYAZI EKLENDİ
  • HATALAR DÜZELTİLDİ

Kurulum:

Arşivden klasörü çıkarın ve oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın. Değişimi onaylayın.


Yayımlandı

kategorisi