TiviBu (2023) Masaüstü PC, Android ve iOS İçin İndir

Tivibu Cep ile her yerde, istediğiniz zaman yerli ve yabancı onlarca TV kanalına erişebilirsiniz. Canlı yayınları durdurup geri alabilir, istediğiniz an pek çok film ve diziye ulaşabilirsiniz. Kaçırdığınız yerli dizileri, kaydetmeye gerek kalmadan 1 hafta boyunca tekrar izleyebilirsiniz.

Tivibu Go uygulaması güncellendi ve artık binlerce film, dizi, spor, belgesel ve çocuk içeriği sizinle.

Bundesliga, İtalya Seria A, La Liga, Portekiz Ligi, FA CUP, UEFA Nations Lig, Formula 1, NBA, Euroleague, Basketbol Şampiyonlar Ligi, EHF Şampiyonlar Ligi, Blast Premiere 2022-2023, ATP dahil futboldan basketbola, tenisten e-spor içeriklerine en heyecanlı maçları, en yeni filmleri ve en popüler dizileri her yerde izleyebilirsiniz.

Tivibu, televizyonunuz, bilgisayarınız veya cep telefonunuz üzerinden izleyebileceğiniz bir hizmettir. Bu hizmetle, yayınları durdurabilecek, geri alabilecek ve tekrar edebileceksiniz. Ayrıca yüzlerce kanal ve filme kolayca erişebilirsiniz.

Tivibu Web ile internet bağlantınız olan her yerden TV yayınlarını izleyebilirsiniz. Sadece bilinen ulusal kanallar değil, her zevke hitap eden özel kanallar da mevcut.

İstediğiniz zaman yerli ve yabancı filmler, diziler, belgeseller ve çocuk içeriklerine erişebilirsiniz. Ayrıca, sinema tutkunları için 7 gün 24 saat sürekli film yayını yapan Sinema TV kanalları mevcut.

Sevdiğiniz programı kaçırmamanız için “Tekrar İzle” özelliği bulunmaktadır. Canlı yayınları durdurup, kaldığınız yerden devam edebilir veya 30 dakikaya kadar geri alarak izleyebilirsiniz. Bu televizyonun patronu sizsiniz!

TiviBu Windows Masaüstü PC İçin İndir

TiviBu Android İçin İndir

TiviBu iOS (iPhone) İçin İndir

TiviBu Ekran Görüntüleri:


Yayımlandı

kategorisi