OBS Studio İndir Gezginler

OBS Studio 64-Bit DownloadOBS Studio, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir yazılımdır ve video kaydı ve canlı yayın yapmayı amaçlar.

Monitörünüzden/ekranınızdan/pencerenizden veya kameranızdan/capture kartınızdan her şeyi kaydedin ve HDD’nize MP4/MKV olarak canlı yayın yapın veya kaydedin.

Gerçek zamanlı video/ses kaydı ve karıştırma işlemleri yapabilir, sınırsız sahne arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Video kaynakları için filtreler mevcut, örneğin görüntü maskeleme, renk düzeltme, chroma/renk ayırma ve daha fazlası.

OBS Studio, YouTube, Twitch, Instagram ve diğer birçok hizmet sağlayıcı için gerçek zamanlı yakalamayı, kodlamayı ve yayınlamayı sağlar. Yüksek performanslı gerçek zamanlı video / ses yakalama ve karıştırma. Pencere yakalama, görüntüler, metin, tarayıcı pencereleri, webcam’ler, yakalama kartları ve daha fazlasını içeren birden fazla kaynaktan oluşan sahneler oluşturun.

OBS Studio İndir Gezginler

OBS Studio ticari kullanım için ücretsiz midir?

OBS Studio açık kaynak kodlu bir yazılımdır ve herkes tarafından kullanmak için ücretsizdir. OBS, sınırlamalar olmadan ticari olarak kullanılabilir, su damgaları eklemez ve sınırlamaları yoktur.

OBS Studio video kaydı için uygun bir seçenek midir? OBS Studio, yani Açık Yayıncı Yazılımı, öncelikle YouTube, Twitch ve Instagram gibi platformlarda canlı yayın yapmak için kullanılır ancak aynı zamanda birden fazla kaynaktan ses ve video kaydı yapmanıza izin verir.

OBS Studio ile video düzenleme yapabiliyor musunuz?

OBS Studio video düzenleme için donatılmamıştır ancak DaVinci Resolve, Shotcut ve VSDC Video Editor gibi diğer yazılım seçenekleri bu amaç için kullanılabilir.

Windows PC için OBS Studio İndir Gezginler den Türkçe son sürüm ve ücretsiz bilgisayara indirin!

OBS Studio nedir ne işe yarar? neler yapılır?

Kısaca özetlemek gerekirse OSB Stuido internetten canlı yayın yapma yani Streaming imkanı sunan ücretsiz açık kaynak kodlu bir bilgisayar programıdır.

Video kaydı ve canlı yayın için Windows, Mac ve Linux sistemlerde en favori programlardan biridir.

OBS Studio bilgisayara nasıl indirilir?

Aşağıdaki bağlantılardan sizin işletim sisteminize uygun olan birine tıklayarak OSB Studio’yu ücretsiz indirebilirsiniz.

Programın Windows sürümü şuan Windows 8, 8.1, 11 ve 10’u desteklemektedir.

  • OBS Stüdyo
  • Ücretsiz
  • Windows/macOS/Linux
  • 117 MB

Windows için OBS Studio İndir

macOS X için OBS Studio İndir

Linux için OBS Studio İndir


OBS Studio Ekran Görüntüleri:


Yayımlandı

kategorisi