Rome Total War Türkçe Yama

ROME: Total War

Roma İmparatorluğu komutunuz altında olduğunda, hala kılıcınızı kapatmayın – barbarlar geliyor. Ünlü Total War serisinden iki ödüllü başlıkla, insanlık tarihinde bilinen en büyük imparatorluğu kontrol etmek ve fethetmek için iki kat daha fazla engel ve fırsatla karşı karşıya kalacaksınız.

Yamanın Kurulumu:

Bu yama paketi ile Rome Total War oyununun normal, Collection ve Complete Edition sürümlerini Türkçe hale getirebilirsiniz. İndirdiğiniz programı yönetici olarak çalıştırarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Rome Total War Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız

Rome Total War oyununu oynarken İngilizceyi iyi bilmediğiniz için zorlanıyorsanız veya hikayeyi tam bilmeden oynamak zorunda kalıyorsanız, sitemizden indireceğiniz bu yama yazılımını yükleyerek oyundan çok daha fazla keyif alabilirsiniz.

Rome Total War oyununu tamamen Türkçeleştiren bu yama sayesinde tüm menüler, alt yazılar ve açıklamalar tamamen Türkçe haline gelecek. Böylece oyunu daha iyi anlayacak, görevleri daha iyi bilecek ve daha başarılı olarak daha çok eğleneceksiniz.

NOT: Öncelikle oyunu tamamen kapatın. İndireceğiniz RAR arşiv dosyasını açın ve içindeki yama dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre (aşağıda adresi verilen klasöre) atın. Bu klasör genellikle varsayılan olarak aşağıdaki adreste bulunur:

C:\Program Files\Activision\Rome-Total War\Data\text

Rome Total War Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,