Rome Total War Türkçe Yama (2023) İndirme Sayfası

ROME: Total War oyunu, oyuncuların Roma’da imparator olmayı amaçladığı bir strateji oyunudur.

İşgal ettiğiniz toprakları geliştirecek ve uygun saldırı stratejisini seçeceksiniz.

ROME: Total War oyununda oyuncular imparator olmak için birçok farklı rolü üstlenecekler ve heyecan verici taktik deneyimler yaşayacaklar. Oyunda birçok üye ve özelliklere sahip bir Roma ailesi olarak görüneceksiniz. Aynı zamanda istediğiniz toprakları işgal edebilir ve vergi para toplamak için yönetebilirsiniz.

PEK ÇOK TOPRAKTA HÜKÜMDAR OL

ROME: Total War oyununda oyuncular Roma ülkesinde er meydanına çıkacak ve imparator olmanın gerçekçi bir yolunu arayacaklar.

Ancak bu iş çok zaman alacak ve oyuncuların ordusuyla çok farklı kaleleri fethetmelerini ve onları mümkün olan en iyi şekilde yönetmelerini gerektirecektir.

Birçok görev birden tamamladığınızda onarımınızı harcama zamanınız daha kolay olacaktır.

Fethettiğiniz toprakların harita haritada belirgin bir bayrak ve kolayca tanınabilen yeşil renkli bir şekilde görünecektir.

Aynı zamanda karşı karşıya kalacağınız faktionları da tanıyabilirsiniz ve onlarla ilgili savaşla ilgili faktörlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Aynı zamanda ortaya çıkan karakterlerin sayısı da tamamen çeşitlidir ve hedefinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. İnanıyorum ki çok sayıda heyecan verici şey bulacaksınız.

Rome Total War Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız

Rome Total War Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır?

İndireceğiniz Rome Total War Türkçe yama dil eklentisi ile Rome Total War oyununu Türkçe olarak oynayabileceksiniz.

Kurulum: İndirdikten sonra Rome Total War Türkçe Yama kurulum dosyasını çalıştırın → hedef klasörü oyunun yüklü olduğu dizin olarak ayarlayın → “Kur” düğmesine tıklayın.

Rome Total War Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız

  • Boyut: 3 MB
  • Lisans: Ücretsiz
  • Üretici: Açık kaynaklı
  • Sistem: Windows tümü

Yayımlandı

kategorisi