Winamp Türkçe Yama İndir

WinAMP Standard icon1997 yılında Justin Frankel ve Dmitry Boldyrev tarafından geliştirilen WinAMP Standard, bir multimedya oynatıcısıdır ve o zamandan beri birçok değişiklik geçirmiştir ancak yıllar geçtikçe bir şey değişmemiştir: PC’de müzik dinlemek için en basit ve etkili yolları sunmaya devam eder.

WinAMP Standard arayüzü şüphesiz en büyük güçlerinden biridir. Kullanıcılar 2000’li yılların başında popüler olan aynı arayüzü terk edebilir ve hala tüm modern özellikleri zaman geçmemiş gibi kullanabilirler. Bununla birlikte, arayüzü istedikleri gibi özelleştirebilirler. Tabii ki, müzik oynatıcısının geleneksel derilerini hala kullanabilirsiniz, Evangelion, Warcraft veya Lord of the Rings gibi temalar dahil. Ancak arayüze daha derin değişiklikler yapabilirsiniz ve hatta Android cihazınızı senkronize edebilirsiniz.

WinAMP Standard kullanıcılarının çoğu farkında olmadığı bir yön, oynatıcının sadece birçok ses formatını desteklemediği, aynı zamanda video formatlarını da desteklediğidir. Bu sayede PC’nize indirdiğiniz neredeyse her filmi izleyebilirsiniz.

Ayrıca, video dosyalarını oynatmak için kullanabileceğiniz birkaç araç ve özel kontroller bulacaksınız, bu da filmleri ve dizileri bilgisayarınızdan izlemek için daha kolay hale getirir. Bu tüm bunların yeterli olmasına rağmen, bir tıklama ile ekstra özellikler eklemek için kullanabileceğiniz yüzlerce farklı eklentiye sahipsiniz.

WinAMP Standard, çalışmasının çok iyi olması nedeniyle tarihte en popüler Windows müzik oynatıcılarından biridir. Arayüzü basit ve tamamen özelleştirilebilir, 20’den fazla farklı formatı destekler ve dinlediğiniz müzik deneyiminizi özelleştirmek için geniş bir kontrol aralığı sunar.

Winamp Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız

Winamp Türkçeye çevrilmiş halinin ekran görüntüsü:

Winamp Türkçe Yama (2022) Gezginler İndir TR Dil Paketi - Gezginler İndir Türkçe

Winamp Türkçe  yama kurulumu nasıl yapılır?

Yamanın kurulumu çok rahattır ve programı kullanmak için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç yoktur. Kullanımı kolay olan programın sunduğu fırsatları keşfedin.

Winamp Türkçe yama kurulumu için öncelikle Winamp programının bilgisayarınızda yüklü olması gerekir.
Daha sonra Türkçe yama dosyasını indirmeniz gerekmektedir. Bu dosya genellikle .lng veya .tr uzantısı ile sunulur.
İndirdiğiniz dosyayı Winamp programının kurulu olduğu dizine gidin ve “Skins” klasörüne yapıştırın.
Winamp programını açtığınızda, Ayarlar menüsünden dil seçeneğine giderek Türkçe’yi seçebilirsiniz. Program artık Türkçe olarak kullanılabilir.

Winamp Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi