Windows 7 Loader (2023) İndirme Sayfası

Windows Yükleyicinin ÖzellikleriWindows-7-Yükleyici Nedir?

Windows 7 Loader, ev, profesyonel, ultimate gibi tüm sürümleri aktifleştirmek için kullanılan bir araçtır. Desteklenen Windows bölümüne ekleyeceğim.

Bu, pencerenizi hızlı ve verimli bir şekilde aktifleştirmek için en iyi aracıdır. Bu aktivatör, aktivatör yapmakla ünlü olan Team DAZ tarafından geliştirilmiştir.

Microsoft, bilgisayarınıza Windows indirdiğinizde etkinleştirme özelliğini etkinleştirmenizi gerektirir. Windows’u aktifleştirmek için Microsoft’dan bir lisans anahtarı satın almanız gerekir.

Anahtarı satın almazsanız, Windows 30 gün sonra süresi dolacak ve bazı Windows özelliklerini kullanamayacaksınız.

Bu özellikler arasında güncelleme, uygulama indirme, masaüstü duvar kağıdı değiştirme ve daha fazlası yer alır.

Bu durumda, bir ürün anahtarı satın almak istemeyen veya benim gibi satın alamayan biri için, Windows 7 Loader, ücretsiz olarak Windows’u ücret ödemeden aktifleştirmek için en iyi seçimdir.

Windows Loader, ücretsiz bir Windows 7 aktivasyon aracıdır, bu nedenle windows seveni aktifleştirmek için bir anahtara ihtiyacınız yok.

Bu, windows’u hızlı ve kolay bir şekilde aktifleştirmek için en iyi aracıdır. official-Kmspico.com tarafından geliştirilen windows Loader Activator, özellikle aktivatörler yapmak için çok bilinir.

Geliştiricilere yardım etmek için bir Windows ürün anahtarı satın almanızı öneriyoruz.

Sistem Gereksinimleri

Bu aracın gereksinimi basittir. Herhangi bir yüksek gereksinime ihtiyaç duymaz.

  • Hemen hemen tüm Windows Sürümleri ve Sürümleri üzerinde çalışır (Desteklenen sürümler yukarıda belirtilmiştir).
  • 1Ghz İşlemci
  • 50 MB Sabit Disk Alanı
  • 156 MB RAM

Windows 7 Yükleyici hakkında bilgi

AD WINDOWS YÜKLEYICI
Boyut 1.62 MB (Sıkıştırılmış)
Tarafından geliştirildi TeamDaz | Official-KMSpico.com
Yüklü 100,000,0+
Sürüm En son 3.1

Windows 7 Yükleyiciyi İndirin:

Şifre: official-kmspico.com

AD WINDOWS YÜKLEYICI
Sürüm 2.2.2
Boyut 2,39 MB
Geliştirici Official-KMSPico.com

Windows 7 Loader indirmek için tıklayınız

Alternatif olarak resmi web sitesinden indirmek için tıklayınız.

Windows 7 Loader Nasıl Çalışır? Nasıl Kullanılır?

Yukarıdaki rehberi kullanarak aracı kurduktan sonra, Windows’u bu Loader ile nasıl etkinleştireceğimizi öğrenmenin zamanı geldi. Lütfen adımları iki kez okuyun veya sistemi veya diğer hassas dosyaları zarar verebilirsiniz.

  1. Öncelikle, antivirüs programını ve virüs koruyucunu devre dışı bırakmalısınız, Win Loader simgesine sağ tıklayın ve Yönetici olarak Çalıştır’a tıklayın.

Eğer bir simge bulamazsanız, ayrıca; Başlangıç Menüsü> Son Kurulumda Bul veya “Windows 7 Loader” aratarak erişebilirsiniz.

  1. Yeni bir pencere ve bir Loader menüsü göreceksiniz. Bu araç otomatik olarak kullandığınız Windows’u, mimariyi, Ram’i ve diğer bilgileri algılayacak.
  2. Şimdi, hiçbir şey dokunmak zorunda değilsiniz, yalnızca Kur butonuna tıklayın ve bir an için bekleyin.

Install-Windows-Loader

Süreç birkaç saniye sürecek ve sonra Yeşil Nokta göreceksiniz, bu Windows’unuzun şimdi etkinleştirildiği anlamına gelir. O zaman, bilgisayarınızı Başlangıç Menüsünden veya Alt + CTRL + DLT düğmesine birlikte basarak yeniden başlatın.

Now Windows loader is Installing

Bilgisayarı yeniden başlattığınızda, Bilgisayarım’a sağ tıklamalısınız ve Özellikler’e tıklamalısınız. Şimdi Aşağı Kaydır ve Windows Durumunu kontrol edin.

Windows is Activated

Bu kadar. Şimdi Microsoft Windows 7 İşletim Sistemi’ni Windows 7 Loader ile başarıyla etkinleştirdiniz. Bu etkinleştirme, yeni bir pencere kurana kadar kalacaktır; eğer yaparsanız, tekrar aynı işlemi izlemeniz gerekecektir.


Yayımlandı

kategorisi