KMSpico (2023) İndirme Sayfası

KMSpico, en iyi Windows işletim sistemi ve MS Office aktivasyon (lisanslama) programıdır.

KMSpico, Windows veya Microsoft Office’in herhangi bir sürümünü saniyeler içinde kalıcı olarak etkinleştirmek için en başarılı, sık sık güncellenen ve %100 temiz bir araçtır.

“KMS” (Anahtar Yönetim Servisi), Microsoft tarafından toplu olarak dağıtılan yazılımı etkinleştirmek için kullanılan bir teknolojidir (ör. bir kurumsal ortamda). KMSpico yapması gereken, yüklenen anahtarı hacim lisans anahtarı ile değiştirmek, makinenizde (veya önceki yazılım sürümlerinde, çevrimiçi KMS sunucularını aramak) bir KMS sunucusunun emüle edilmiş bir örneğini oluşturmak ve bu ürünleri bu KMS sunucusuna karşı etkinleştirmektir.

KMS etkinleştirmesi sadece 180 gün sürer ve sonra tekrar etkinleştirilmelidir. Ancak KMSpico kullanarak, günün iki kez sıfırlamak için çalışan bir etkinleştirme hizmeti oluşur.

KMSpico nasıl kullanılır?

KMSpico’yu resmi indirme bağlantılarımızdan birinden yükleyin. Başlat düğmesine tıklayın ve KMSpico’ya tıklayın. Kullanıcı Hesap Denetimi penceresi istendiğinde Evet’e tıklayın. Aşağıdaki ekranı göreceksiniz (sol). PC’nizde yüklü olan programlara bağlı olarak, yazılımda simge otomatik olarak algılanacak ve kırmızı düğme gösterilecektir.

Eğer sistemi yeniden yüklediyseniz, etkinleştirme işlemini başlatmak için kırmızı düğmeye basın. Etkinleştirme durumunuzu kontrol etmeniz gerekiyorsa, Token sekmesine tıklayın ve mavi kareye tıklayın (sağ ekran yukarıda). Bu, sistem sürümünüzü ve etkinleştirme durumunuzu gösterecektir.

Ayrıca Başlat’a tıklayın ve Bilgisayar’a sağ tıklayın ve Özellikleri seçin, ekran etkinleştirme durumunu gösterecektir.

İşlem tamamlandı ve sistem başarıyla etkinleştirildi ve artık sistemin tam işlevselliğinden yararlanabilirsiniz.

KMSpico nasıl indirilir?

Aşağıdaki alternatif linklerden herhangi birine tıklayarak indirebilirsiniz.

İndirme bağlantıları:

https://file.fan/2388f1fa19875d86

https://rapidshare.io/Ay2/getkmspico.com-KMSpico_setup.zip

Zip/RAR şifresi: getkmspico.com

Eğer yukarıdaki bağlantılar bozulursa yani indiremezseniz, aşağıdaki linke tıklayarak resmi sitesi üzerinden indirebilirsiniz.

https://www.getkmspico.com/download


Yayımlandı

kategorisi