Zuma Deluxe 2018 Türkçe Son Sürüm

Zuma Deluxe indirZuma Deluxe, Aztek evreninde geçen ödüllü bir bulmaca oyunudur.

Tapınaktan tapınağa yolculuk edecek ve top halindeki taş bilyelerin zincirlerini kırmaya ve yok etmeye çalışacaksınız.

Oyunun mekanikleri oldukça yenilikçi ancak açık ve eğlencelidir, herkes için erişilebilir ve keyiflidir.

Mekanikler: Merkezdeki eski taş kurbağa kontrol edeceksiniz. Renkli taş bilyelerinin zinciri altın bir kafatasına doğru dairesel olarak ilerleyecektir. Göreviniz, renkli bilyeler atarak en az üç bilyeyi birleştirerek zinciri durdurmak ve geçici olarak ilerlemesini engellemektir. Sonunda tüm bilyeleri kırarak bir sonraki seviyeye erişebilirsiniz.

Tekrar oynanabilirliği: Seviyeler boyunca zorluk derecesi artacak. Oyun mekaniklerinin basitliğine rağmen, çeşitli zorlu durumlar sunan bir oyun olduğunu fark edeceksiniz. Ayrıca, çözme becerilerinizi geliştirmenize ve sınamanıza olanak tanıyan birçok oyun modu sunar.

Artırıcılar: Bazı benzersiz bilyelerle etkileşime girerek oyun mekaniklerini değiştirebilirsiniz. Bu bilyeler size dört farklı artırıcı türünü verebilir. Bu artırıcılar zinciri geriye hareket ettirebilir, zinciri yavaşlatabilir, birden fazla bilyeyi patlatarak ve daha fazlasını yapabilir. Kontroller: Oyunun kontrolleri basit ve parlaktır, böylece kontroller zihninizin bir uzantısı gibidir. Seviyeler: Zuma Deluxe size çeşitli tapınaklar ve 20’den fazla seviyede sunar.

Görsel ve ses efektleri

Zuma Deluxe, güzel görünen grafikler, animasyonlar ve görsel efektlere sahiptir. OST ve ses geri bildirimi kabile tonları içermektedir, bu da soğuk ve tutarlı bir deneyim oluşmasına yardımcı olur.

Süre ve oyun modları Zuma Deluxe, solo bir macera sunar, ancak global liderlik tablolarında en yüksek skoru elde etmek için arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz. Ana hedefler üzerinde odaklanırsanız oyunu yaklaşık 7 saatte tamamlayabilirsiniz ve oyunun tüm sırlarını ve ek seviyelerini keşfetmek isterseniz 12-15 saatte tamamlayabilirsiniz. Oyun iki ana oyun modu sunar:

Macera: Bu standart moddur ve tüm seviyeleri geçmeniz gerekir ve zorluk zaman içinde artar. Gauntlet: Bu sonsuz oyun modunda, Adventure modunda kilidini açtığınız tüm seviyeleri yeniden oynayabilirsiniz. Jaguar, Eagle ve Sun God gibi özel modları da oynayacaksınız.

ZUMA DELUXE İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Zuma Deluxe 1.4 Screenshot 1

Zuma Deluxe 1.4 Screenshot 3

Zuma Deluxe 1.4 Screenshot 4

Zuma Deluxe 1.4 Screenshot 2Dünyanın en eğlenceli macera oyunlarından biri olan Zuma Deluxe yeni sürümüyle karşınızda.

AZTEK’lerin diyarında ani bir tapınakta  size verilen topları grup şeklinde yok etmeniz gerekiyor.

Aslında bir nevi balon patlatma yada şeker patlatma türüne çok benzeyen bu oyunda, aynı renkteki topları birleştirerek yok ediyorsunuz.

Tabii ki size verilen süre içerisinde bunu başarmak zorundasınız. Yoksa tapınağın koruyucusu size verdiği haklardan birini alıyor.

Her bölümde işler zorlaşıyor. Fakat karşınıza yeni sürprizler ve işleri kolaylaştıran yeni bonuslar veriliyor.

Zuma Deluxe keyifli zaman geçirmek isteyenler için basit ama ideal bir oyundur.

ZUMA DELUXE İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,