Microsoft Office 2010 İndirme Sayfası

Microsoft Office Professional Plus iconMicrosoft Office 2010, 2010 yazının başlarında yayınlandı ve sadece Word, Excel veya PowerPoint gibi ödüllü üretkenlik uygulamalarının güncellenmiş sürümlerini değil, aynı zamanda dünya çapında kullanıcıların doğrudan yeni belgelerin oluşumunda işbirliği yapmalarına olanak tanıyan çevrimiçi eklentileri de getirdi.

Microsoft Office 2010 Professional Plus 32-bit : Microsoft : Free Download,  Borrow, and Streaming : Internet Archive

Ancak, Office formülünün bu büyük evrimi Microsoft Corp. geliştiricilerinin önceki Office 2007 üretiminde elde ettikleri deneyim sayesinde mümkün oldu.

Office 2007, yeni grafik kullanıcı arayüzünü (Fluent User Interface) ve çok çeşitli araçları ve işbirliği özelliklerini ilk kez halka tanıttı. Office 2007 temel alınarak, bu üretkenlik setinin bir sürümü piyasadaki belge oluşturma, işbirlikli yönetim ve belge iş akışı optimize edicilerinin en ödüllendirilmiş sürümlerinden biri haline geldi ve rekabeti büyük ölçüde geride bıraktı.

Office 2010’un her kullanıcısı tarafından hemen hissedilen özellikler arasında kullanıcı arayüzünün geliştirilmesi (nihayet tüm Office uygulamalarına özelleştirilebilir ribbonlar geldi), daha hızlı performans, aynı belgeyi birden fazla kullanıcının düzenlemesine izin veren işbirliği modu, daha hızlı Outlook arama, daha iyi resim araçları, güvenliğe odaklı Protected View sandbox modu, genişletilmiş dosya format desteği, yeni Backstage görünüm arayüzü ve OneDrive ve SharePoint gibi bulut depolama ve işbirliği platformlarına doğrudan entegrasyon. Ayrıca, Office 2010’un lansmanı aynı zamanda Office Online’ın ilk gösterimi oldu, Word, Excel, OneNote ve PowerPoint gibi ücretsiz web tabanlı sürümlerin bir koleksiyonudur.

Microsoft Office 2010 64 bit, bu setin kullanıcıların sadece sekiz seviye uygulama paketinden birini (temel Starter seviyesinden tam özellikli Professional Plus’a kadar) satın almalarına, aynı zamanda bireysel uygulamaların lisanslarını satın almalarına izin verdi. 2011 yılının sonunda, Office 2010’un 200 milyondan fazla lisansı satıldı.

Lisans Deneme
İşletim Sistemi pencereler
REKLAM
Kategori Araçlar
Dil Türkçe

Yazar Microsoft
Boyut 684,48MB

Microsoft Office 2010 İndirmek İçin Tıklayınız

Microsoft Office 2010 SP2 (64-bit) Screenshot 1

Microsoft Office 2010 SP2 (64-bit) Screenshot 2

Microsoft Office 2010 SP2 (64-bit) Screenshot 3

Microsoft Office 2010 İndirmek İçin Tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi