TS 3.1.10 Sürümü İndirin (TeamSpeak 3.1.10 Versiyonu)

TeamSpeak, kullanıcıların diğer kullanıcılarla sohbet kanalı üzerinde konuşmasına olanak tanıyan bir yazılımdır. İnternet üzerinden yapılan geleneksel ses aramalarının bir alternatifidir.

TeamSpeak Client 64-bit

TeamSpeak nedir?

Birbirleriyle sohbet kanalı üzerinden konuşmak isteyen kullanıcılar için TeamSpeak 64-bit yazılımını indirme seçeneği sunmaktadır. Bu yazılım, geleneksel bir arama veya konferans araması gibi çalışır.

Bu sesli IP sohbet yazılımının ana kullanıcıları, ağlı video oyuncularıdır. Çünkü oyunlar sırasında ekip olarak veya çok oyunculu modda iletişim için farklı programlar kullanırlar. Bu video oyun oturumları hem oyunculara daha çok keyif verirken hem de büyük bir avantaj sağlıyor.

Teknik özellikler

TeamSpeak 64-bit’i indirmek için, istemci programını yüklemiş olmanız gerekir. Resmi web sitesi, ücretsiz olarak kendi dosyalarınızla bir sunucu oluşturmanıza olanak tanır. Ancak, sınır 32 aynı anda aktif kullanıcıdır.

Aynı anda 512 aktif kullanıcının bağlanmasına izin verecek olan planlar mevcuttur, belirli bir lisans ödendiğinde. Ev bağlantıları genellikle gerekli olan bant genişliğini sağlayamayabilir. Bu nedenle, 32’den fazla aktif kullanıcıya ev sahipliği yapabilecek daha yüksek bant genişliğine sahip uygun sunucuları kiralama seçeneği de sunar.

Bu nedenle, bu yazılımda uzmanlaşmış teknik destek, DDoS savunması ve yüksek güvenlikli 24/7 bağlantı sistemi sunan bazı şirketler bulunmaktadır. TeamSpeak Client sunucusu şu anda Windows, Linux ve Mac OS üzerinde çalışmaktadır. Kullandığı UDP portu 9987’tir.

Mükemmel ses kalitesi

Hizmet, gecikme sorunları olmadan benzersiz bir netliği sunar. Ayrıca, otomatik ses düzeyi ayarı, yankı iptali ve arka plan gürültüsünü azaltma işlevleri yerleşiktir.

Bu program, ağlı video oyunlarında iletişim için özel olarak oluşturuldu. Bu nedenle, bant genişliği, gecikme ve işlemciliği gibi konularda hassas olan bu tür kullanıcıları dikkate almak gerekiyordu. TeamSpeak 64-bit kullanarak, tüm potansiyel sorunları önleyebilir ve en yüksek ses iletim kalitesini elde edebilirsiniz.

TS 3.1.10 (64-Bit) İndirmek İçin Tıklayınız

TS 3.1.10 (32-Bit) İndirmek İçin Tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi